پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 31 اسلاید

روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

مقدمه
علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت
حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای
نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی
کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در
فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .
علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را
در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.

عوامل مﺆثر بر فساد محصولات
میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.
2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .
3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .
4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.
5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود
6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2 می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .

نگهداری محصولات بعد از برداشت
گرمای محسوس ماده

گرمای ناشی از تنفس

نفوذ گرما به درون ماده

روش چیدن محصول

برخی از روشهای نگهداری محصولات بعد از برداشت
آنزیم زدایی: یک فرآیند حرارتی است که قبل از انجماد، خشک کردن و. انجام می شود.

عقیم کردن حرارتی

مومی کردن: برای کاهش تبخیر و جلوگیری از چروکیدگی و پژمردگی محصول از موم استفاده می شود .

 

جهت دانلود فایل روی لینک زیر کلیک کنید:

https://looksfile.com/product/210299/پاورپوینت-روشهای-نگهداری-مرکبات-بعد-از-برداشت/3483

پاورپوینت دوران متاخر درس یازدهم فلسفه دوازدهم

پاورپوینت درس چهارم زبان انگلیسی پایه دهم

پاورپوینت حکمت معاصر درس دوازدهم فلسفه دوازدهم

پاورپوینت درس یک زبان انگلیسی پایه یازدهم

پاورپوینت زندگی با چاشنی اختلاف مدیریت خانواده و سبک زندگی پایه دوازدهم

پاورپوینت کیفیت خدمات شبکه های کامپیوتری

پاورپوینت زندگی با طعم آرامش مدیریت خانواده و سبک زندگی دوازدهم

نگهداری ,محصولات ,ها ,سبب ,ماده ,های ,بعد از ,می شود ,از برداشت ,ماده غذایی ,مرکبات بعد ,روشهای نگهداری مرکبات ,پاورپوینت روشهای نگهداری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

توازن - تحقیقات حسابداری و حسابرسی فرروش محصولات ورزشی اورجینال استخر مدرن قیمت کاشی سرامیک سانا دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. دانلودستان پایگاه خبری تحلیلی آفتاب آبپخش دریافت مجموعه جدیدتربن ها و بهترین ها abcxyz رنگ پریده